Vepřové maso na víně II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: dl

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová plec nebo kýta
    • 40
      g sádlo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 2
      dl červené víno dezertní
    • 20
      g hladká mouka
    • vepřový vývar
    • 1
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom pokrájíme na hrubší nudličky a opražíme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vínem a dusíme do měkka.
2
Když je maso měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalejeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.
3
Podávame s širokými nudlemi.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.