Vepřové maso na víně II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: dl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom pokrájíme na hrubší nudličky a opražíme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vínem a dusíme do měkka.
2
Když je maso měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalejeme masovým vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme kečupem.
3
Podávame s širokými nudlemi.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: