Vepřové kotlety plněné zelím

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      stroužek česnek (Velké)
    • 1
      ks cibule
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kotletě nařízneme ostrým nožem kapsu, naklepeme, naplníme a sešijeme.<br>Náplň: zelí scedíme, přisolíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a drcený česnek. Po naplnění touto směsí kapsu zašijeme, maso osolíme a opepříme a zprudka na rozpáleném oleji orestujeme. Přidáme 2 dl vody a necháme asi 20 minut dusit. Maso na talířích poléváme šťávou, která při dušení vznikla a podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.