Vepřová játra na celeru

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová játra játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 100
      g celer čerstvý
    • 150
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • voda na podlití

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra pokrájíme na nudličky a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli s utřeným česnekem, přidáme játra a ze všech stran je zprudka orestujeme. Vmícháme kečup, na plátky pokrájené žampiony a na malé kostičky nakrájený celer. Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do měkka.
2
Hotová játra osolíme, opepříme a podáváme s rýží nebo chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.