• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Vařené hovězí maso
    Napište svůj komentář k receptu

    Vařené hovězí maso

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.5
    hodnotilo: 11
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Vařené hovězí maso
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g hovězí maso
      • 1
        sklenice voda
      • 1
        špetka sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody, aby se chuťové látky nevyluhovaly. Necháme vařit doměkka. Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa).
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Smažené vařené hovězí

    Smažené vařené hovězí

    Hovězí maso rendang

    Hovězí maso rendang

    Hovězí maso na zelenině

    Hovězí maso na zelenině

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 20. 8. 2016 13:57

      Za mě recept úplně k ničemu. Pokud už chce někdo napsat takový úplně základní recept, tedy pro naprosté začátečníky, je potřeba uvést více podrobností. Pokud začínající kuchař podle tohoto receptu vlije do obyčejného hrnce k masu sklenici vody a přidá jednu špetku soli, tak si na masu opravdu nepochutná.

    • oto slimak
      oto slimak | 10. 5. 2014 12:31

      V hrnci min. 2 hodinky

    • Petra
      Petra | 7. 3. 2013 10:11

      Dobrý den, bohužel nemám papiňák as mám možnost vařit maso pouze v hrnci pod pokličkou, těch cca 90 minut platí i pro vaření v hrnci? Děkuji za opověď :)

    • Katka
      Katka | 1. 6. 2012 15:10

      S tím souhlasím, maso je pak ještě více chutné.

    • Hovňousek | 8. 2. 2012 12:31

      Moc děkuji. Každá rada dobrá :-[

    • Martina
      Martina | 18. 1. 2012 10:49

      Doměkka je doměkka, záleží hlavně na mase, když to bude stará kráva, tak třeba nikdy a jinak asi tak 90 minut.

    • Hovňousek | 18. 1. 2012 10:45

      Dobrý den, jak dlouho se asi vaří "do měkka"? Sem začínající kuchařka tohle bohužel nevím. Děkuji

    • Dana Dědková
      Dana Dědková | 22. 2. 2004 15:32

      Já osobně, když vařím maso vždy přidávám kořenovou zeleninu + cibuli,případně stroužek česneku - maso je pak daleko chutnější a i vývar pro použití do omáčky kvalitnější.Zároveň část vývaru a masa použiji na přípravu polévky.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Vaření Rychlovka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hovězí maso Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Celerová pomazánka s vejcem

    Celerová pomazánka s vejcem

    Dukátové buchtičky

    Dukátové buchtičky

    Meteník

    Meteník

    Zapečené brambory se šlehačkou

    Zapečené brambory se šlehačkou

    Lasagne á la kamarádka Terka

    Lasagne á la kamarádka Terka

    Mandarinková mňamka

    Mandarinková mňamka

    Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

    Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

    Fitness jogurtový koláč nepečený

    Fitness jogurtový koláč nepečený

    Česneková polévka (česnečka) s pohankou

    Česneková polévka (česnečka) s…

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    19
    Buchty - těsto z domácí pekárny
    Buchty - těsto z domácí…
    13
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    13
    Palačinky
    Palačinky
    13
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    13
    Gratinované brambory
    Gratinované brambory

    Zajímavé články

    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Zásady čištění pleti: Těchto 5 kroků dodržujte a vaše pokožka bude zářit

    Zásady čištění pleti: Těchto 5 kroků dodržujte a vaše pokožka bude zářit

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Co od vás batole doopravdy potřebuje k tomu, aby se pořád učilo něco nového?

    Co od vás batole doopravdy potřebuje k tomu, aby se pořád učilo něco nového?

    Reflex.cz Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Vařené hovězí maso
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí