Vaječné ragú

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou, necháme zpěnit a postupně za stálého míchání přiléváme studené mléko a vývar, přivedeme do varu a 5 minut na slabém plameni povaříme. Do omáčky vložíme nasekanou pažitku, scezeného tuňáka, na šestinky nakrájená vajíčka a kapary. Osolíme, opepříme. Podáváme s vařenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    2. 5. 2013 16:39

    Tohle jídlo nám bohužel ani trochu nechutnalo, vřele nedoporučuji. :'(

Abecední seznam: