Uzené s trnčenicí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené maso uvaříme do měkka, nakrájíme na plátky. Švestky přes noc namočíme a pak uvaříme ve vodě, do níž přidáme povidla, koření a špetku soli. Zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně.
2
Maso přeléváme omáčkou, podáváme s knedlíkem nebo stylověji s hanáckými poškrabky (pečené kynuté bochánky).

Komentáře k receptu

  • Zdena Čámková
    Zdena Čámková |

    16. 9. 2011 13:43

    Velká dobrota a dokonalé spojení chutí.

  • iva stockingerova
    iva stockingerova |

    21. 5. 2010 12:19

    Toto je bezva recept,chutˇ uzeného a vůně švestiček-bezva kombinace. Dělala jsem nedávno hodně podobnou omáčku s přidáním štopičky domácí slivovice a nebylo to vůbec k zahození :-)))

Poslední navštívené:

Abecední seznam: