Utopenci za 24 hodin

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špekáčky oloupeme a třikrát podélně nařízneme, nakrojení plníme: plátkem okurky, hořčice, plátkem cibule a plátkem okurky. Vložíme nejlépe do tří litrové sklenice tak, že dáme vrstvu cibule, vrstvu naplněných špekáčků, vrchní vrstva je cibule.
2
Svaříme nálev z octa, vody, koření a ještě horký nalijeme na špekáčky. Necháme odležet v pokojové teplotě alespoň 24 hodin.

Komentáře k receptu

  • marie mateju
    marie mateju |

    28. 5. 2009 08:00

    Já taky dávám horký nálev,ale neloupu špekáčky a . nedávám okurky.Dávám feferonku a divoké koření.

  • jana hamadova
    jana hamadova |

    27. 5. 2009 23:42

    Na utopence dávám vždy horký nálev.jenka-h

  • Markýza První
    Markýza První |

    27. 5. 2009 22:18

    Horký nálev bych tam asi nedávala, vyzkouším se studeným.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: