• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky
Napište svůj komentář k receptu

Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky

autor: Uli
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 1,584
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky
Nahrát fotku
 

Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • brambory 2-3 ks
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks mrkev větší
    • rostlinný olej na smažení
    • 1
      lžíce polévkové koření
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka bobkový list
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      ks červená řepa větší
    • 1
      ks snitka petržele na ozdobu
    • vepřový bůček libovější
    • 300
      g čerstvé zelí
    • 1
      plechovka rajský protlak nebo 2 rajčata

Postup přípravy receptu

1
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme brambory nakrájené na kostičky a nadrobno nakrájené čerstvé zelí, ztlumíme plamen a na mírném ohni povaříme, přidáme bobkový list, polévkové koření. Zvlášť ve slupce uvaříme červenou řepu, nastrouháme ji na větším struhadle a přidáme na pánev, kde předtím zpěníme cibulku a nastrouhanou čerstvou mrkev. Osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak, 2 lžíce zakysané smetany a krátce podusíme. Nakonec vše přidáme ke směsi v hrnci, 7-10 minut povaříme a můžeme podávat, ale nejlepší je, až se trochu rozleží.
2
Při podávání můžeme ještě přidat do talíře lžíci zakysané smetany a ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Libor Malý | 11. 1. 2021 01:06

    Vynikající recept na vynikající ukrajinský boršč. Jedl jsem po světě hodně druhů boršče, ale ten ukrajinský mám nejraději. I já dávám přednost boršči z bůčku, ale i já do něj přidávám kopr a fazole, jak je na Ukrajině běžné. Ale i podle tohoto receptu je boršč opravdu skvělý. Moc děkuji. :)

  • Levon Ter-Ghazaryan | 7. 3. 2019 07:58

    Ta Ruská variace je lepší :-) Levon Ter-Ghazaryan

  • Heluš7 | 20. 11. 2016 22:43

    Ahoj,moje babička byla rodilá ukrajinka a recept,který jsem zdědila vždy sklidí 100% úspěch,dokonce i od lidí,kteří tuto pol.nejí,ale recept je jiný a bůček tam nepatří. :-$ Vepřové maso,hovězí maso,cibule,řepa,zelí čerstvé i nakládané,,brambory,fazolky červené a bílé,bobkový list.nové koření ,celý pepř,sůl,cukr s tím opatrně,ocet-ten až na konec,aby se nesrazila smetana,nakladaná loupaná rajčata,suviny dáváme postupně od cibule,masa,řepa,koření,zelí naložené,loupaná rajčata,brambory,zelí čerstvé,fazole-kozerva,smetana,polívka vyjde celkem draze,je ale sytá a vystačí jako hlavní jídlo. :-) Je potřeba velký hrnec.

  • Pitrisek | 16. 9. 2016 08:54

    Ať se na mě nikdo nezlobí,ale uvádět recept s dovětkem od rodilé Ukrajinky je zbytečné a neobjektivní.Víte,kolik Čechů neumí klasické,české jídlo,jako je svíčková na smetaně?A mnozí si to jen myslí,že ano.Ale tím netvrdím,že tento recept je špatný.Jen se mi nelíbí ten bůček.....Mělo by to být hovězí maso.Ale to je zase věc názoru.Já klidně vyvařím vepřové koleno na vývar...:-)))Dobrou chuť všem.-)))

  • Barbara | 29. 1. 2016 11:29

    Dobrý den, prosím info, kolik litrů vody je potřeba ? 2,5l? O víkendu se na něj chystám.. A podle recenzí to bude chutnat moc dobře.. Děkuji

  • Jana | 16. 1. 2016 19:22

    Super povedlo se a je opravdu výborný.

  • iva | 19. 11. 2015 21:49

    :-| ty jsi ale střevo, vařil ho tak můj děda,vařím ho tak i já ( jen mám trošku jiný postup, ale suroviny hodně podobné) na zakarpatské jsem ho jedla stokrát a ani kopr ani fazole tam nemaj co dělat. To by mě zajímalo, co to klohníš ty :-D Typla bych si, že jsi schopná to zazdít buřtem nebo klbásou :-$

  • JankaM
    JankaM | 11. 10. 2015 19:28

    Úplne luxusný boršč, mňam!

  • JankaM
    JankaM | 11. 10. 2015 19:22

    Úplne luxusný boršč, mňam

  • Bobo | 30. 8. 2015 18:18

    Manželka mi ho dnes uvařila dle tohoto receptu a je naprosto vynikající... <3

  • evca47 | 25. 2. 2015 23:56

    Ani fazole ani kopr, možná jsou ukrajinky ale rozhodně neumí vařit :-D

  • Pavel | 10. 11. 2014 21:02

    vyzkoušeno,uvařeno,moc jsme si pochutnali---super

  • Jozef | 8. 10. 2014 18:51

    V prvom rade nechápem ako môze íst niekto na dovolenku na Ukrajinu. Ja som tam bol 3 roky sluzobne a preto ma to prekvapuje. Jedol som borsc aspon raz do tyzdna. Ziadny buček, len hovädzie mäso. Ziadne zemiaky.

  • jirka | 5. 4. 2014 12:41

    super

  • Janicka | 28. 3. 2014 11:55

    Dnes jsem varila podle receptu a je vyborny ,nemá to chybu

  • Zdenka | 24. 1. 2014 15:10

    Podobný recept som varila dnes tiež od kamarátky, ktorá pochádza z Ruska, ale pridáva tam ešte čerstvú kápiu a rajčinky. Chutil veeeeeeľmi <3 Tiež spomínala tú fazuľu, ale ja ju nemusím :'(

  • Raja | 7. 5. 2013 21:59

    moja svokra je Ukrajinka a do Boršču pridáva aj fazuľu a neodmysliteľnou súčasťou je aj kôpor...

  • Šelma | 14. 2. 2013 22:02

    Chutná stejně jak když sem byl na dovolené na ukrajině je výborný a opravdu nemá chybu hlavně druhý den když se rozleží

  • Qvido | 30. 11. 2012 17:30

    Boršč bez řepy už není boršč. V kuchařských knihách se ukrajinský nebo sibiřský liší tím, že do ukrajinského se dává česnek. Tady ho postrádám.

  • Eva Hejná | 6. 10. 2012 09:54

    Prvně v životě jsme boršč vařili a je výborný a nemá chybu.

  • miklošková | 21. 5. 2012 20:35

    Ukrajinský boršč Ingredience: • 400-500 g hovězího vepřového masa př. kostí a uzená žebra • sůl • lžíce másla • lžíce sádla • 1 cibule • Ocet • cukr • 2 mrkve • 1 petržel • plátek celeru • 500 g kapusta (zelí) • 4 brambory • bobkový list • nové koření • pár zrnek pepře • 250 g červené řepy • 100 g rajčata loupaná sterilovaná nebo 2 lžíce rajčatového protlaku • 1 lžíce octa • 2 stroužky česneku • petrželka • 4 lžíce kysané smetany Postup přípravy: Maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Do jiné nádoby si dáme vařit na kostičky nakrájené brambory. Do rozehřáté trouby dáme péct na sucho omytou červenou řepu v celku neloupeme asi 30-40 min. Na másle orestujeme do zlatova na kostečky nakrájenou kořeněnou zeleninu mrkev petržel celer. Kapustu rozdělíme a dáme vařit do osolené vody. Vaříme krátce v otevřené lázni. Na rozehřátém sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rajčatový protlak nebo rajčata restujeme s česnekem přidáme nové koření pepř bobkový list vmícháme orestovanou zeleninu zalijeme vývarem z masa, vaříme, až je zelenina měkká. Před koncem vaření přidáme nastrouhanou červenou řepu, ocet cukr dle chuti, na kousky nakrájené uvařené maso na drobno nakrájenou kapustu. Vše povaříme a úplně nakonec přidáme uvařené na kostičky nakrájené brambory a chvilku povaříme (brambory lze podávat také přímo na talíř zachováme čistotu vývaru). Talíř ozdobíme lžíci zakysané smetany posypeme posekanou petrželkou. K této polévce se správně podávají pirožky, stačí však chléb.

  • horakova.mirka | 27. 7. 2011 14:47

    Moc mi chutnal :)

  • matej | 26. 3. 2011 11:51

    Jeto hnusne :-( :-( :-( =-O :-S

  • jarka | 5. 3. 2011 18:05

    ...a nedá pokoj a nedá... Autor fotky jsem JÁ, Jarka O., prosím o změnu. Když si fotku zvětšíte, je to tam jasně napsané ;-)

  • Jarka O. | 3. 3. 2011 11:19

    Autor fotky jsem já :-\

  • neasadi | 2. 3. 2011 14:20

    vas borsc jako zakladni v naprostem poradku,kazdy kraj ma ruzne druhy i ingredience,mam recept od kamadadky z ruska,kde pouzivaji 3 druhy masa a kysanou smetanu pridavaji az do misek,jelikoz borsc ji v miskach a ne v talirich.Drzim vam palce ve vasem vareni jiste vzdy chutna..

  • Ladia
    Ladia | 7. 11. 2010 17:11

    Boršč je polévka

  • recepty73
    recepty73 | 5. 11. 2010 14:19

    Kam se ztratilo z ingrediencí maso??? :-X

  • Uljana Kimačenko | 27. 10. 2010 16:17

    Ohledne masa, tak obcas misto bucku davam i zebirka, varila jsem uz i z kurecich stehen, ale z vepoveho je mnohem lepsi :-)

  • Skarfi | 27. 10. 2010 16:15

    Tento borsc rovnez varim casto a je vinikajici. Do cervene repy na pnev obcas misto zakys. smetany davam sladkou 12 proc., i kdyz ani ta zakysana se mi jeste nikdy nesrazila. Vsem doporucuji!!! ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 13:07

    Pravý nebo levý boršč :-D ,je mi to celkem fuk,hlavně,když je chutný :-P .Každý má ten svůj ;-) ,já dokonce několik :-P .Někdo nedává protlak,někdo papriku,jiný zase přidá rozvrdlané vejce...

  • Daniella O. | 24. 9. 2010 13:38

    Jarusko, zkusim dnes uvarit z veprovych zebirek, podle tebe, verim, ze to bude dobre, ale tu smetanu nepovarujes, jak je uvedeno, ze ne??? Mam strach, ze se to zdrcne. Diky:))))

  • Jarka O. | 24. 9. 2010 12:32

    Už jsem vařila několikrát, dávám vepřová žebra, z nich je vývar nejchutnější a i masa na nich bývá dost. Každá oblast vaří boršč jinak, dokonce se liší i rodina od rodiny. "Pravý" boršč je relativní pojem. Polévkové koření nedávám nikam, vařím bez něho, proto jsem si ani nevšimla, že tam je psané. A opravdu není nutné hovězí maso, někde dělají boršč úplně bez masa, jen zeleninu a kousek špeku ;-)

  • michal jakouš | 24. 9. 2010 07:27

    vynikající pouze místo bůčku dávám plecko.

  • Daniella O. | 23. 9. 2010 18:24

    Take moc nechapu, co v ukrajinskem borsci dela ceske polevkove koreni?? Navic chybi hovezi maso a zakysanaou smetanu si kazdy dava az na taliri, podle chuti, ale rozhodne se s ni polevka nevari.

  • Jana Hožová | 23. 9. 2010 15:48

    Pane Hosko, pokud se neumíte vyjadřovat slušně, tak prosím nekomentujte recepty. Sem chodí pouze slušní lidé a ne vulgární jako Vy.

  • jan hosko | 23. 9. 2010 14:26

    boršč dovolte abych se zasmál no tu musí být hnus a humus už teď se mi chce zvracet a to jsem ještě nejedl FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ TAJBL

  • jan hosko | 23. 9. 2010 14:24

    cože? tohle nemá nic s borščem společného vařím ho dlouho ale toto je opravdu blud ukrajiny

  • marie rusnokova | 24. 2. 2010 18:57

    Luxusní polévka,poprvé v životě jsem dělala Boršč a určitě ne naposled :-)) rodina moc chválila. Dávám velkou 1

  • Kateřina Kuzníková | 30. 1. 2009 12:09

    Super polévka, doporučuji všem, zvládne i úplný kuchař-začátečník jako jsem já. Mooooc děkuji, byla to lahoda

  • Tereza Hrdličková | 25. 9. 2008 20:07

    Opravdu vyborna polevka, varim ji dle tohoto receptu jiz pres rok a vsichni rikaji, ze lepsi nejedli. Diky moc za svkely recept.

  • Lenka Rajčanová | 29. 8. 2008 12:13

    Jediným slovem - VYNIKAJÍCÍ.Děkuji moc za tento recept.

  • Jarka O. | 18. 2. 2008 12:27

    Konečně boršč, který je nejpodobnější tomu, který jsem kdysi jako holka několikrát jedla na táboře v Bělorusku. Už jsem to chtěla s pokusama vzdát:-)) Samozřejmě dávám 1.

  • Helena | 13. 11. 2007 18:28

    Byl moc dobrý, já jsem vařila místo z vepřového z hovězího a nedala jsem řepu. Příště zkusím i s řepou. Kdysi jsem jedla (také recept od rodilé Ukrajinky, z Doněcka) variantu s řepou a bez a bez řepy nám chutnal více. Ale zkusím.

  • Uljana Kimačenko | 24. 2. 2007 13:13

    Mala poznamka pro milovniky cesneku.Ja pridavam jeste ke konci, kdyz uz mam vypnuty sporak jeste strouzek nakrajeneho cesneku, a je to jina, pro mne lepsi chut, kdyz tak...muzete vyzkouset!:-))))

  • Kuchtik | 23. 2. 2007 09:42

    Vyzkousel jsem a funguje to - velmi dobre - mnam.Akorat jsem to poprve udelal prilis huste ale na chuti se to nijak negativne neprojevilo. Doporucuji.

  • Uljana Kimačenko | 13. 2. 2007 20:34

    Mám opravdu moc velkou radost, že Vám všem tento recept opravdu chutna!!!!!!A když zkusite ho jist na druhý den, bude ještě lepší!!!

  • Dana Warkentin | 13. 2. 2007 07:54

    Naprosto skvele! Sice jsem borsc delala poprve a zabralo mi to dost casu (coz je normalni, podruhe to pujde rychleji), ale tohle je snad nejlepsi borsc, ktery jsem kdy jedla.Skvele 1 ******

  • Tereli | 1. 2. 2007 08:43

    Výborný recept, dávám za 1***. Vařila jsem rovnou dvojitou dávku a jen se po něm zaprášilo. Dnes se chystám znovu uvařit, protože můj chlap se do této polévky snad zamiloval :D

  • miriam tothova | 7. 1. 2007 15:31

    mnam velmi dobre, dakujem za recept.

  • Jířa | 29. 8. 2006 22:36

    Hodně pracný, ale hooodně dobrý! Dávám za 1.

  • Anna Kašíková | 18. 6. 2006 20:00

    Paní Uljano,díky za skvělý recept,a hlavně za připomenutí, že dochucujete citronovou šťávou.Já ještě přidávám - pro jemné provonění i trošku citronové kůry,když nemám po ruce, použiji citronovou meduňku,udělá tutéž službu.Diskuse o kyselém zelí je k ničemu, pak jde o úplně jinou polévku, a bořč bez červené řepy přece není bořč. Přeji vám vše dobré,těším se na nějou specialitu s použitím červené řepy.

  • galka | 8. 2. 2006 21:29

    existuje nespočet receptů na boršč,ale věřte že tento je jeden z nejchutnějších co jsem jedla!a na Ukrajině jsem jich ochutnala dost:-)))

  • Hospodyňka | 8. 2. 2006 16:02

    Paní Uljano, recept vypadá skvěle, souhlasím s Vámi, že řepa do boršče prostě patří, bez řepy by to přece nebyl boršč! zrovna tak sladké zelí, ne kyselé. Moje máma vařila boršč taky s kouskem hovězího žebra, takže jsme asi konzumovali vždycky jen tu slavnostnější verzi.

  • Uljana Kimačenko | 7. 2. 2006 17:02

    P.Ludmilo, mate pravdu, ze tam patri neco kyseleho, ale kysele zeli v ukrajinském boršči, to ja neznam.Ja tam pridavam, bud trochu octa nebo citronovou stavu.A co se týka uzneho, to se muže, ale nemusi, ja to nedavam nikdy.

  • Ludmila Chromá | 7. 2. 2006 07:58

    Vařila jsem boršč už víckrát a dávám vždy hovězí + kousek uzeného. Pro mou chuť tu chybí kysané zelí. Boršč je podle mne nutno okyselit, a to buď kys. zelím nebo zředěným octem. Je rovněž možno přidat kopr nebo využít zelený fenykl (chuť je téměř totožná, jako při užité kys. zelí).

  • Uljana Kimačenko | 3. 2. 2006 17:43

    Mam opravdu velkou radost, že tento recept Vam chutna.Mužu ješte přídat, že se take muže dělat boršč i bez zeli,jen s čerstvou červenou řepou, ale řika se mu pak ne Ukrajinský a Polský(nevim proč, ale tak ho pojménovala moje babička).Pokud někdo ma rad ostřejši chut, tak může ješte klidně přídat kousiček čilli papričky bez seminék, ale prosim nepřežente to, potrebovali byste pak hasici přistroj. :-))))

  • jaja 13 | 2. 2. 2006 10:55

    Moje babička pochází z Ukrajiny a vždycky jsme vařili doma boršč s červenou řepou. Někdy jsme do něj dokonce přidávali i bílou fazoli. Tento je moc dobrý. Děkuji za připomenutí. Už jsem ho dlouho nevařila a tak si udělám radost.

  • pan Vařečka | 2. 2. 2006 10:38

    Paní Kimačenko, s tou řepou i masem máte pravdu. A váš recept je skvělý, děkuji za něho.

  • Uljana Kimačenko | 1. 11. 2005 10:35

    Mate pravdu v tom, že spravně boršč se děla ze tři druhu masa,ale je to JEN svatečni varianta.Repa se tam dava vždy,ale co domacnost,to jiný recept na boršč,proto ne pochybuji ze vas recept je take dobry,jen ze pro mne borsc bez repy neni borsc.A take nechapu proc repa se neji?Je to vynikajici a zdrava zelenina.

  • eja | 1. 11. 2005 00:58

    Moje mamka je rovněž rodilá Ukrajinka, je jí již 83 roků, její boršč je vynikající, ale NIKDY nedává do hotové polévky nastrouhanou řepu. Ja je tam jen pro barvu a chuť vývaru! Řepa se musí z polévky vyndat a nejí se! A když je "chudý roček" a "neurodilo se", tak také stačí místo masa použít vývar (Masox) a přidat do polévky např. nakrájené párky a provařit. Správný boršč se prý dělá ze tří druhů masa-hovězího, vepřového a uzeného, příp. slaniny.

  • Adela Novotná | 25. 10. 2005 17:10

    Tento recept se mi zda moc dobry, zkusila jsem ho, akorat bych tam misto toho vepřového boku dala vepřovou plec, protoze je to trochu tucne.Jinak je moc dobry,doporucuji Vam vsem vyzkouset.

  • micinka | 19. 10. 2005 10:01

    Zkusila jsem to varit,a je to moc dobry.Mockrat Vam dekuji za skvely recept!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Krémové a husté polévky Jiné / speciální polévky Boršč
Polévky Oběd Večeře Vaření Ukrajina Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Brambory Čerstvé zelí Červená řepa Cibule Mrkev Pepř mletý Polévkové koření Rajský protlak Rostlinný olej Snitka petržele Sůl Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Nejlepší bramborová kaše od babičky

Výborná chlebíčková pomazánka

Výborná chlebíčková pomazánka

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Linecký jablkový koláč

Linecký jablkový koláč

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

92
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
92
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
81
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
69
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
56
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Ukrajinské (rychlé) kysané zelí
Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč II.
Ukrajinský boršč II.
Ukrajinský krabí salát
Ukrajinský krabí salát
Uleželé tofu à la Romadur
Uleželé tofu à la Romadur
Úly
Úly
  • Recepty.cz
  • Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact