Tymiánové rizoto

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: HankaR

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotku na jemno pokrájíme, lehce orestujeme na oleji (nejlépe olivovém), přidáme maso, necháme zatáhnout, poté přidáme hrášek, kukuřici, papriku (tenké plátky), rajče (drobné kousky) a vaříme dokud zelenina pustí šťávu, poté přidáme snítku parmazánu, dochutíme solí a čerstvě drceným pepřem, provaříme, dáme stranou od zdroje a smícháme s uvařenou rýží. Doporučuji posypat parmazánem, popř. eidamem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.