Treska na zelenině

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks treska
    • 20
      g hladká mouka
    • 20
      g rostlinný olej
    • 1
      ks cibule Velká
    • 1
      ks celer Menší
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      plechovka rajský protlak Malý
    • 1
      kostka hovězí vývar
    • 1
      ks nakládané okurky
    • bobkový list
    • tymián
    • mletá paprika
    • pepř mletý
    • nové koření
    • hřebíček
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce tresky osolíme, obalíme v mouce a na oleji osmažíme dorůžova. Vyjmeme a na vzniklé šťávě podusíme nadrobno nakrájenou zeleninu, přidáme rajčatový protlak a zalijeme šálkem vývaru.
2
Okořeníme, vmícháme kostičky okurky. Vložíme zpět porce ryby a vše dáme zapéci do trouby asi na 30 minut.

Komentáře k receptu

  • barísekk k.
    barísekk k. |

    12. 2. 2009 13:43

    Tak to já tenhle recept miluju, fakt dobré jídlo;-) tisíc lidí, tisíc chutí. Akorát nedávám celer a tymián, kvůli příteli, ale ten tymián dělá strašně dobrou chuť...A mrkev si radši předvařím, dlouho se peče.Výborné!:-)

  • Alena
    Alena |

    27. 4. 2006 13:57

    Zkoušela jsem včera a musím říci, že nic-moc.Slabší průměr...

Další doporučené recepty: