Tortilly s grilovanou zeleninou a kozím sýrem

moje hodnocení: 0

5.0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks tortilla kukuřičná nebo pšeničná
    • 250
      g hovězí biftek Eye round
    • 1
      ks lilek
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks červená cibule menší
    • 2
      ks mrkev
    • 50
      ml olivový olej
    • 60
      g kozí sýr
    • 2
      ks paprika 1 červená, 1 žlutá
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce med
    • 20
      ml jablečný ocet
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička tymián
    • 100
      g polníček

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájejte na nudličky, osolte a opepřete. Připravte si marinádu. Olej smíchejte s prolisovaným česnekem, medem, octem a bylinkami, vše promíchejte. Maso dejte do marinády a nechte cca 20 minut odležet.

RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky!

2
Mezitím si nakrájejte lilek, cuketu, papriky, mrkev a cibuli na proužky. Maso vyndejte z marinády a na chvilku naložte i zeleninu. Zeleninu s masem ogrilujte.
3
Na pánvičce nebo v troubě si nasucho nahřejte tortilly. Kozí sýr nadrobte a natrhejte si listy polníčku.
4
Na nahřáté tortilly poklaďte přiměřené množství masa se zeleninou, přidejte kozí sýr a listy polníčku a zabalte do wrapu.

RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.