Těstoviny s koprem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček těstoviny
    • 1
      ks pórek
    • 300
      g žampiony
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • 150
      g sýr niva
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      lžíce kopr
    • olej
    • sůl
    • 150
      g uzené maso krkovička, plec nebo kýta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olej dáme na kostičky pokrájený pórek, uzené a na plátky pokrájené žampiony, trochu osolíme a necháme chvilku dusit. Když je směs měkká, přidáme nahrubo nastrouhanou Nivu a necháme rozpustit.
2
Pokud je potřeba přilijeme trochu mléka, přidáme zakysanou smetanu. Necháme trochu "překulit" a odstavíme. Přidáme kopr a na kostičky nakrájená rajčata, zamícháme a odstavíme, popřípadě ještě dochutíme.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    6. 6. 2006 11:47

    Nápad pro vegetariány:Uzené maso nahradit sójovou drtí se šunkovou příchutí.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    29. 5. 2006 20:20

    JELIKOŽ JSEM SLYŠELA TO CO vY,TAK OPRAVDU ZKUSÍM....:O))

  • Jana H.
    Jana H. |

    29. 5. 2006 16:59

    Jano, já dávám čerstvý kopr, ale zkuste.Počítejte s tím, že to bude mít nakyslou chuť. Prý se má v životě zkusit všechno, někde jsem slyšela.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    29. 5. 2006 09:31

    Můžu použít ten konzervovaný kopr ve sladkokyselém nálevu?