Sugo z rajčat

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Redakce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 400
      g sekaná rajčata
    • 0,2
      hrnek bazalka
    • sůl na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpalte olej v hrnci, přidejte cibuli s česnekem a restujte asi 5 minut. Přidejte drcená rajčata, bazalku a osolte dle vaší chuti.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Zakryjte a poduste přibližně 20 minut za občasného míchání, dokud omáčka nezhoustne. Před podáváním odstraňte stroužky česneku.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Extra panenský olivový olej Sekaná rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: