Studená polévka z jablek

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytá jablka oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a vykrojíme jádřince. Vložíme do kastrolu s trochou vody a mírně rozdusíme. Propasírujeme přes cedník nebo rozmixujeme. Přidáme Solamyl rozmíchaný v trošce vody, cukr, špetku skořice a krátce povaříme. Nakonec podle chuti přikyselíme citronovou šťávou. Před podáváním vychladíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr Jablka Skořice Solamyl (bramborový škrob)
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    7. 9. 2013 21:55

    Mně osobě tato polévka chutnala, ale byla jsem v tom sama, nikdo jiný ji nejedl :) Chutí by se dala velmi výstižně přirovnat k jablečné přesnídávce (což mně bavilo a ostatním vadilo). Takže pokud máte rádi dětskou výživu, určitě vyzkoušejte. Jinak v receptu mi chybělo množství vody, tak jsem si nebyla jistá tím, jakou výslednou hustotu autorka u polévky zamýšlela...

Další doporučené recepty: