• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Škvarkové pagáčiky s tvarohem
    Napište svůj komentář k receptu

    Škvarkové pagáčiky s tvarohem

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 11
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Škvarkové pagáčiky s tvarohem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 600
        g polohrubá mouka
      • 40
        g droždí
      • 2
        lžíce cukr
      • 150
        ml mléko
      • 250
        g zakysaná smetana
      • 250
        g měkký tvaroh
      • 3
        ks žloutek
      • 2
        lžíce sladká smetana
      • sůl
      • 1
        vejce
      • 300
        g škvarky umleté

    Postup přípravy receptu

    1
    Z droždí, mléka a cukru uděláme kvásek a vykynutý zpracujeme s moukou, solí, žloutky a kysanou smetanou a necháme vykynout 30 minut. Potom ho na desce vyválíme na čtverec, potřeme škvarky rozmíchanými s tvarohem, přeložíme jako obálku a necháme 30 minut kynout. Opakujeme ještě 2x. Potom těsto vyválíme na sílu 1 cm a vykrajujeme pagáčiky. Vidličkou na ně uděláme mřížku, potřeme vejcem rozmíchaným se sladkou smetanou a ve vyhřáté troubě upečeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Škvarkové pagáčiky

    Škvarkové pagáčiky

    Brambory s tvarohem

    Brambory s tvarohem

    Halušky s tvarohem

    Halušky s tvarohem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • allena89
      allena89 | 31. 1. 2015 10:26

      Opravdu výborné pagáčiky!!! Nadýchané, chuťově bezkonkurenční. Trochu jsem si to ulehčila: místo škvarků jsem přidala škvarkovou pomazánku a nic jsem nepřevalovala, ale tvaroh a škvarkovou pomazánku přidala po 30 minutách kynutí rovnou k těstu - robot si s tím poradil, ale bylo zapotřebí přidat více mouky. S těstem se pracovalo perfektně, šlo vyválet i bez mouky, Pagáčiky jsem potřela vajíčkem a posypala kmínem.

    • 1zuzina | 22. 1. 2014 14:36

      Zatím nejlepší které znám.Celá rodina byla nadšená.

    • JanaDe
      JanaDe | 1. 4. 2013 19:20

      Právě jsem je dopekla, první várka už skoro není a za chvíli praskneme. Opravdu super recept. Dělala jsem placky poprvé v životě a hned se povedly. ;-)

    • Vlasta Novák | 13. 4. 2012 11:06

      Opraveno

    • Ladia
      Ladia | 12. 4. 2012 20:08

      Jistě že měl :'( :'( :'( :'(

    • alenotak | 12. 4. 2012 17:43

      A neni v receptu chyba? Nemel by tam byt tvaroh a ne "mekky salam" :-\

    • ferda mravenec
      ferda mravenec | 21. 10. 2011 20:28

      prosim vas, kdy a kam se dava ten mekky salam?

    • pavlinka.r@seznam.cz | 8. 9. 2011 12:56

      Vyrobeno, upečeno, sice dost pracné ale stálo to za to, výbornéé :)

    • recepty 73
      recepty 73 | 28. 5. 2009 08:03

      Byly přímo královské!!!!!!!!!!!!!1*Jiří

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 20. 3. 2006 07:08

      Kajka, po každom prekladaní nechajte kysnúť. Nemusí to byť práve 30 min, záleží to od teploty miestnosti. Cesto máte vykysnuté, ak zdvojnásobí svoj objem. Čo sa týka tvarohu, neviem konzistenciu tvarohov, aké dostať u vás. Môže byť aj vaničkový, ak je jednoliaty, nie hrudkovitý. Hrudky by sa vám zle v ceste spracovávali. Nezáleží ani na tučnote tvarohu, len aby bol jemný, ako keby ste ho chceli použiť na pomazánku.

    • Kajka
      Kajka | 18. 3. 2006 20:01

      Paní Terezko, po každém tom složení se nechává 30 minut kynout?A tvaroh může být vaničkový? děkuji

    • Zuzana Bugárová
      Zuzana Bugárová | 18. 3. 2006 17:50

      Podobne robim pagace aj ja, ale este som to neskusala aj s tvarohom, bez neho su super, ale s nim, no vyskusam

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 30. 1. 2006 06:53

      Nie, nemusíte, natrite všetko naraz, len 3x rozvaľkáte, zložíte a necháte nakysnúť. Tým sa Vám tie ingrediencie v ceste dobre rozmiešajú a zároveň do cesta naženiete dosť vzduchu.

    • beba
      beba | 29. 1. 2006 18:00

      Terezka, tú oškvarkovú náplň je treba rozdeliť na tri krát a vždy po preložení cesto potrieť? A vždy nechať 30 min. kysnúť?

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 28. 1. 2006 20:08

      Terezko,toto je nejlepší recept,který mám na pagáčky.Jsou SUPER!!!Včera večer upečeno i skoro snědeno.Jsou křehké a trošku pikantně navinulé,krásně nalistovali.Prostě senza.Příště budu muset udělat z dvojité dávky!!Dávám 1******Děkuji za bezva recept !!!

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 26. 1. 2006 10:37

      Jasně,že mixer vyhrál!Děkuji ti za expres odpověď.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 26. 1. 2006 09:55

      Ak máte radšej jemnejšie cesto, tak škvarky zomeľ, niekto má radšej chrumkavejšie, potom ich nadrobno nasekaj alebo rozmixuj. Poviem ti pravdu, že ja robím podľa toho, ako sa mi chce vyťahovať mlynček na mäso. Mixér mám skôr.

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 26. 1. 2006 08:22

      Chci zítra dělat škvarkové placky,takže zkusím tvůj recept Teri.Dám vědět.Už se těším!!Myslíš,že je lepší škvarky umlít? Mám ráda,když jsou znát.Ale asi ano ,aby se s těstem lépe pracovalo,když se těsto překládá,že?

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 17. 1. 2006 07:01

      Som rada, že chutí. :)))

    • Anonym
      Anonym | 16. 1. 2006 19:03

      Terezko, kdybych mohla tak dam hned 3 jednicky aj s hvezdickou:-)) Jsou naprosto jedinecne, odlehcene tim tvarohem.Testa je hodne, rozdelila jsem to na dve - aby se me veslo rozvalene na val:-)) S podmasli nebo kefirem je to pochoutka!

    • Airan
      Airan | 16. 1. 2006 16:38

      Tak musim to zatim jen chvalit (jeste to neni upecene) ale s testem se krasne pracuje, nelepi se, je to jedna basen!!! Dam vedet jak chutnalo:-))

    • Jarka z Bratislavy
      Jarka z Bratislavy | 21. 12. 2005 18:09

      Teším sa tomuto receptu. K mojím asi desiatim druhom receptov na pagáčiky pribudne ďalší; ale tuším, vďaka tomuto tvarohu, budú pagáčiky najjemnejšie.

    • Airan
      Airan | 21. 12. 2005 14:43

      Terezko, jste zlaticko:-)) Dekuji moc za recept

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
    Chuťovky Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Měkký tvaroh Mléko Polohrubá mouka Škvarky Sladká smetana Sůl Vejce Zakysaná smetana Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Trhanec

    Trhanec

    Nepečený malinový dort do misky

    Nepečený malinový dort do misky

    Řezy Rafaelo III.

    Řezy Rafaelo III.

    Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

    Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

    Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

    Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

    Sirup z rybízové šťávy

    Sirup z rybízové šťávy

    Podzimní salát Coleslaw

    Podzimní salát Coleslaw

    Krkovička na hrášku

    Krkovička na hrášku

    Pikant salát

    Pikant salát

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    21
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    19
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    15
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    15
    Palačinky
    Palačinky
    15
    Cookies (Sušenky)
    Cookies (Sušenky)

    Zajímavé články

    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…

    Sledujte nás

    AHA.cz Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev!

    Kam zmizela sexy Kohoutová? To je tedy zjev!

    AHA.cz Petr Novák (†51): ZUŘÍ TVRDÝ BOJ O DĚDICTVÍ!

    Petr Novák (†51): ZUŘÍ TVRDÝ BOJ O DĚDICTVÍ!

    AHA.cz Nedělní Aha! 18.4.2021

    Nedělní Aha! 18.4.2021

    Dáma.cz Mokasíny opět na scéně: Vybírejte z 50 kousků, které budete nosit celé jaro!

    Mokasíny opět na scéně: Vybírejte z 50 kousků, které budete nosit celé jaro!

    Dáma.cz Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Ženy.cz Veselé pastelové kabelky ovládnou jaro! Tady máte nejlepší z nich

    Veselé pastelové kabelky ovládnou jaro! Tady máte nejlepší z nich

    Maminka.cz 8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    8 divných věcí, které nám dělaly naše matky nebo babičky, když jsme byli malí

    Reflex.cz Vrbětice 2014 – co teď? Vyčistit Pražský hrad a Strakovu akademii od ruských švábů!

    Vrbětice 2014 – co teď? Vyčistit Pražský hrad a Strakovu akademii od ruských švábů!

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Rozkládací sedačky nejen na každodenní spaní. Kterou si pořídíte?

    Další doporučené recepty:

    Škvarková pomazánka s tvarůžky
    Škvarková pomazánka s tvarůžky
    Škvarková pomazánka sterilovaná
    Škvarková pomazánka sterilovaná
    Škvarkové pagáčiky
    Škvarkové pagáčiky
    Škvarkové pagáčky
    Škvarkové pagáčky
    Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky
    Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly.…
    Škvarkové placičky
    Škvarkové placičky
    • Recepty.cz
    • Škvarkové pagáčiky s tvarohem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí