Selské raclette

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vařené brambory ve slupce
    • 800
      g eidam sýr nebo Otava
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika na nudličky
    • cibule
    • rajčata na plátky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvě uvařené brambory scedíme a horké vysypeme na mísu, kterou umístíme uprostřed stolu. Každý host dostane talířek a ubrousek a odebírá si brambory a olupuje.
2
U kamen nebo u krbu zahříváme na pánvičce sýr a seškrabujeme ho na oloupané osolené vařené brambory. Podle chuti osolíme a opepříme.
3
Z misek rozmístěných po stole k nim odebíráme zeleninu. Zapíjíme bílým vínem nebo čajem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.