• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Sele na rožni
    Napište svůj komentář k receptu

    Sele na rožni

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Sele na rožni
    Sele na rožni
    Sele na rožni
    Sele na rožni
    Sele na rožni
    Sele na rožni
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Pečené sele je tradičním pokrmem při vítání nového roku a hodí se i pro jakoukoliv jinou oslavu. Vychutnejte si pečeni křupavou na povrchu a šťavnatou uvnitř.

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        lžička sůl
      • 50
        g slanina
      • 1
        lžička kmín
      • 2
        dl pivo
      • 1
        kg sele nejlépe zadní část

    Postup přípravy receptu

    1
    Dobře očištěnou, utěrkou osušenou část selátka nasolíme v místech, kde není kůže, trochu pokmínujeme a napichujeme na rožeň. Upevníme grilovacími trny a grilujeme za častého potírání pivem pomocí peroutky.
    2
    Grilujeme až je maso měkké. Pak maso počneme potírat slaninou - docílíme tím krásně červené barvy. Hotové porcujeme a podáváme se strouhaným křenem.

    RADA: Šťavnaté vepřové koleno

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kunětický rožeň

    Kunětický rožeň

    Zbojnická rožeň

    Zbojnická rožeň

    Játra ze selete - raz, dva

    Játra ze selete - raz, dva

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Pivo Sele Slanina Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

    Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

    Křupavé cibulové kroužky

    Křupavé cibulové kroužky

    Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

    Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

    Zapečené brambory 2

    Zapečené brambory 2

    Nivové sušenky (slané cukroví)

    Nivové sušenky (slané cukroví)

    Jednoduchý meruňkový koláč

    Jednoduchý meruňkový koláč

    Bylinková kachní prsa

    Bylinková kachní prsa

    Dietní bezlepková žemlovka

    Dietní bezlepková žemlovka

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    36
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    33
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    31
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    27
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Bramboráky
    Bramboráky

    Zajímavé články

    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…
    Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený podle Romana Vaňka
    Pražský koláč: Recept na klasiku i vylepšený…

    Sledujte nás

    AHA.cz Dojemný vzkaz Brodské: Holky, myslím na vás. Držte se!

    Dojemný vzkaz Brodské: Holky, myslím na vás. Držte se!

    AHA.cz Šulcová (74): POPRVÉ O VÁŽNÉ NEMOCI SVÝCH OČÍ! Všechno vidí dvakrát...

    Šulcová (74): POPRVÉ O VÁŽNÉ NEMOCI SVÝCH OČÍ! Všechno vidí dvakrát...

    AHA.cz Deník Aha! 10.4.2021

    Deník Aha! 10.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz 5 největších hvězd první republiky, které zničily alkohol a deprese

    5 největších hvězd první republiky, které zničily alkohol a deprese

    Ženy.cz Jak na dokonalý culík? Pět kroků, díky kterým bude jako od kadeřníka!

    Jak na dokonalý culík? Pět kroků, díky kterým bude jako od kadeřníka!

    Maminka.cz Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Tátové podle zvěrokruhu. Raci jsou úžasně vnímaví, Býci děti uplácejí. Lvi se jimi chlubí

    Reflex.cz Lipovská: Má zjištění přesahují Českou televizi a zasahují do roviny bezpečnosti státu

    Lipovská: Má zjištění přesahují Českou televizi a zasahují do roviny bezpečnosti státu

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Další doporučené recepty:

    Sekané řízky Cordon bleu
    Sekané řízky Cordon bleu
    Sekané znojemské biftečky
    Sekané znojemské biftečky
    Sekaný španělák
    Sekaný španělák
    Selská omeleta se zelím
    Selská omeleta se zelím
    Selská polévka II.
    Selská polévka II.
    Selská směs
    Selská směs
    • Recepty.cz
    • Sele na rožni
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí