Sekané znojemské biftečky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky, které zvolna opečeme na oleji dokřupava z obou stran.
2
Podáváme s opečenými brambory a kvašenými okurkami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Margita
    Margita |

    17. 11. 2010 19:12

    blanko,vzdyt pise,ze placicky,co se ti nezda ?

  • Blanka Suarezova
    Blanka Suarezova |

    20. 6. 2010 23:53

    Ten vyraz kulate placicky se mi nezda Bud placicky nebo kulicky

  • Viktor Langer
    Viktor Langer |

    25. 8. 2007 16:38

    Nikdy jsem neuměl vařit.Ani jsem neměl snahu se to naučit.Teď se už ror snažím a musím říct,že mito jde.Vyhledávám si spíše něco lehčího a tenhle recept mezi ně patří.Bylo to opravdu moc dobré!

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    10. 10. 2006 10:01

    To vypadá zajímavě, akorát nevím jestli bych toto množství usmažila na 4 lžících oleje..Nebo ten olej patří do masa??

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    14. 8. 2006 23:17

    Pročítám recepty a narazila jsem na recept na karbošky se zelím,které dělávala babička.Je to sice už dost dávno,co jsem je jedla,ale vím,že to bylo poměrně dost oblíbené jídlo u nás v rodině pro jeho jednoduchost i finanční nenáročnost.K tomu bramborová kaše a okurkový salátek.Vynikající.Budu muset zase v jídelníčku obnovit.:o)