Šči z kysaného zelí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce tuk
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • bobkový list
    • maso vepřové nebo skopové
    • 1
      ks kořenová zelenina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vroucí vody dáme vařit maso. Když je poloměkké, přidáme zelí a vaříme společně s masem doměkka. Zvlášť osmažíme na tuku pokrájenou zeleninu a cibuli, přidáme rajčatový protlak a 20-30 minut před koncem varu je přidáme do polévky spolu s bobkovým listem, pepřem, solí a zásmažkou. Povaříme.
2
Před podáváním buď maso rozporcujeme a podáváme se šči, nebo je vyjmeme a podáváme zvlášť s pikantní omáčkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.