Zelný salát z kysaného zelí

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kysané zelí - okapané, pokrájené
    • 3
      ks vařená vejce
    • 150
      g gothaj - drobně pokrájený
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g majonéza nebo zakysaná smetana, dle potřeby, cca

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí necháme okapat, pokrájíme ho na kratší nudličky a dáme do mísy. Přidáme na kostičky pokrájená vejce, cibuli a salám. Osolíme, opepříme, zakápneme hořčicí, majolkou nebo zakysanou smetanou a promícháme.
2
Dáme do chladna proležet alespoň na hodinu. Podáváme s čerstvým pečivem.
3
Pokud chceme mít salát bezmasý, salám vynecháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    2. 1. 2017 15:43

    Hodně dobrý :-|

  • Tereza
    Tereza |

    13. 11. 2016 07:40

    Je vyborny. Dekuji za recept.

  • popelka
    popelka |

    1. 4. 2016 06:52

    byla to velká dobrota a salámek byl taky :D

  • Dita Kozlová
    Dita Kozlová |

    9. 1. 2016 19:54

    To je vážně výborný salát.Dělám ho dnes podruhé,abych ho zítra měla víc odleželý,protože dneska to tedy nestihl ani náhodou.Děkuji moc :-)

  • Jitka
    Jitka |

    28. 4. 2015 07:34

    Výborný!

  • marci2
    marci2 |

    17. 6. 2014 20:22

    Dávám 1.