Salcburský hot dog

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks bratwurst tenčí, světlé
    • 200
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule velká
    • 4
      ks bageta malé
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na tenká kolečka, na pánvi s trochou tuku osmahneme do zlatova a dáme stranou. Bratwursty společně s bagetkami opečeme na grilu. Bagetky podélně rozkrojíme do dvou třetin, vložíme do nich trochu zelí, opečený wurst a posypeme cibulkou. Můžeme použít kterýkoliv oblíbený dresink.

Komentáře k receptu

  • Veronika Lindner
    Veronika Lindner |

    11. 7. 2009 18:40

    Ja bylim v dolnim rakousku,tady se tomu rika bosna a misto dresinku se dava kecup a horcice a zasypava se to kari korenim.V Linzi jsem to zase treba jedla bez zeli.Existuje spousta variaci.Dobrou chut!