Salát s třešněmi a melounem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g třešně
    • 100
      g polníček
    • 1
      ks salát frisée malý
    • 1
      ks cukrový meloun malý
    • 4
      lžíce ořechový olej
    • 4
      plátek chleba vícezrnný
    • šalvěj několik lístků
    • 3
      lžíce jablečný ocet
    • 2
      lžíce jablečná šťáva
    • 2
      lžíce dijonská hořčice
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté vypeckované třešně, omytý a osušený polníček a salát, natrhaný na kousky, a na skrojky nakrájený meloun bez peciček dejte do mísy. Chléb nakrájejte na kostičky, šalvěj nasekejte nadrobno. Polovinu oleje rozehřejte v pánvi a osmažte na něm kostky chleba a šalvěj. Promíchejte spolu jablečný ocet a šťávu, hořčici a zbylý olej. Osolte, opepřete, dobře prošlehejte, vzniklou zálivkou přelijte salát a podávejte s opečenými chlebovými krutony.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: