Rybí filé na česneku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pavel Danko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks rybí file
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 4
      špetka sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce rybího filé pokapeme citrónem, potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, opepříme, namočíme v rozšlehaném vejci, vložíme na pánvičku s rozehřátým olejem a opečeme po obou stranách dorůžova.
2
Ihned podáváme s vařenými bramborami, dílky citrónu a salátem z jemného druhu zeleniny.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.