Řepný kečup

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g červená řepa
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 7
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce balzamiková redukce
    • 1
      lžíce cukr krupice přírodní
    • 4
      lžíce rajčatové pyré
    • 1
      lžička francouzská hořčice
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
**Na 500 ml:**
2
Řepu povařte v osolené vodě asi 55 minut doměkka. Pak ji vyjměte, oloupejte a nadrobno pokrájejte.
3
Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte a zlehka osmažte na rozehřátém oleji. Přidejte k řepě spolu s balzamikovou redukcí, cukrem, hořčicí a rajčatovým pyré a rozmixujte.
4
Kečup ještě protřete sítem, dochuťte a podávejte – výborně se hodí k jehněčímu a hovězímu masu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.