Jablečný kečup

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg jablka (Oloupané a vyjadřincované)
    • 3
      ks cibule
    • 1
      hrnek cukr
    • ocet
    • 1
      šálek citron
    • 1
      lžíce kari
    • pálivá paprika
    • 1
      lžíce sůl
    • 6
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka a cibuli nakrájíme na menší kousky a s trochou vody povaříme dohusta a rozmixujeme. Přidame ostatní suroviny a chvíli povaříme. Plnime horké do sklenic a 5 minut sterilizujeme.

Komentáře k receptu

  • 0linka
    0linka |

    27. 10. 2005 18:43

    Toto som náhodou objavila, netušila som, že niečo také existuje. Keďže jabĺk je veľa a ja už mám okrem iného aj jablčný ocot hotový, aj nutely navarené, vyskúšala som aj jablčný kečup. Hneď sme ochutnali, je to výborná omáčka k mäsu. Zrovna kečupom by som to nenazvala, ale to nevadí; každopádne je to chutné a ja idem variť ďalšiu dávku.