Prejt ze zbytků

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdena z JM

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g maso jakékoliv vařené či pečené
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g slanina u tučnějšího masa být nemusí
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka majoránka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme pomleté maso, za stálého míchání chvíli opékáme. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem. Nakonec přimícháme nastrouhaný sýr.
2
Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem. Nejčastěji takto zpracovávám vařené hovězí maso z polévky, které u nás jinak nejde na odbyt.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.