Pórek s rýží

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks pórek Větší
    • olej
    • 1
      lžička paprika - sladká Mleté
    • 2
      balíček rýže
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 15
      ks olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čistý pórek nakrájíme na špalíčky, osmahneme prudce na rozpáleném oleji, osolíme a podlijeme hrnkem vřelé vody nebo vývaru. Rýži ve varných sáčcích uvaříme dle návodu. Uvařenou rýži přidáme k podušenému pórku, ochutíme mletou paprikou a kečupem, opepříme, vmícháme nasekané olivy a ještě velmi krátce společně podusíme.
2
Necháme několik minut pod pokličkou stát. Při podávání sypeme nasekanou zelenou petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.