Pomazánka z tuňáka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks majonéza
    • 2
      ks vejce
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • sůl
    • 1
      ks tuňák - ve vlastní šťávě nebo sardinky v oleji

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo a rozstrouháme je na jemné struhadle. Na jemném struhadle roztrouháme i mrkve a petržel. Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka nebo jakékoliv rybičky bez oleje, hořčici, majonézu a dochutíme kořením.
2
Pomazánka je pikantní, většinou jí dělám na Silvestra.

Komentáře k receptu

  • Lída Svatková
    Lída Svatková |

    3. 9. 2007 17:15

    moc dobrá, pikantní, tak akorát.