Pomazánka z tresčích jater II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • tresčí játra v oleji
    • cibule
    • citron
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra dáme do misky - bez oleje, přidáme na drobno nakrájenou cibulku, citronovou šťávu, osolíme a opepříme. Podáváme s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lucie
    Lucie |

    4. 9. 2013 12:00

    Mňamózní. 8-)

  • Tereza T
    Tereza T |

    8. 6. 2011 11:17

    Děkuji, tak uz konečně, vážně jsem to neviděla, omlouvám se.

  • Simča S.
    Simča S. |

    8. 6. 2011 11:08

    Já nevím, pořád tu vidím "Pomazánka z tŘesčích jater". to jsou přece tresčí játra a ne třesčí játra.... :-\

  • Jana
    Jana |

    7. 6. 2011 19:12

    Zatím to opraveno není... Ale je to hezká chyba.

  • Tereza T
    Tereza T |

    7. 6. 2011 14:34

    Opraveno, díky.

  • Simča S.
    Simča S. |

    7. 6. 2011 13:58

    Teď jsem si všimla - šel by opravit ten překlep v názvu receptu?

  • Simča S.
    Simča S. |

    7. 6. 2011 13:57

    Je výborná, může se přidat i tavený sýr na odlehčení. Je možné ji pomixovat a udělat z ní pěnu, ale já ji mám raději jen pomačkanou vidličkou, kdy jsou "citelné" kousky těch jater.