Pomazánka z pečeného vepřového masa

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g výpečky z vepřového masa, cca
    • 100
      g vepřové sádlo nebo výpek z vepřového masa, cca
    • 100
      g cibule 80 -
    • 50
      g červená paprika sterilovaná
    • 100
      g nakládané okurky
    • 60
      g hořčice plnotučná cca
    • pasta sambal oelek nebo feferonky či kozí rohy dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • sůl je-li třeba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pečené vepřové maso pokrájíme na malé kousky a dáme do mísy, kam dáme i výpek z masa nebo sádlo. Přidáme drobně pokrájenou sterilovanou papriku, kyselé okurky a cibuli. Pokud chceme pomazánku ostřejší, přidáme dle chuti trošku feferonek, chilli papriček, feferonkové pasty...
2
Vše zakápneme hořčicí, opepříme, promícháme a případně ještě osolíme.
3
Po krátkém proležení mažeme na plátky chleba, můžeme posypat pokrájenou lahůdkovou cibulkou, natí pažitky či petrželky.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: