Pomazánka z ryb v tomatě

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ryby zbavíme kostí (pokud je mají), rozetřeme do misky i s částí tomatového nálevu. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a přidáme majonézu, je-li pomazánka příliš hustá, přidáme zbytek tomatového nálevu. Mažeme na nakrájenou veku.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Majonéza Pepř mletý Rybičky v tomatu Sůl Veka
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • alex.d1
    alex.d1 |

    13. 12. 2016 19:52

    Pomazánka je velice dobrá a rychlá na přípravu. Místo majonézy jsem použila pomazánkové máslo.

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 5. 2011 21:57

    ...na jednu plechovku rybiček je celá sklenice majolky příliš :-\

  • Arnošt Hausvater
    Arnošt Hausvater |

    10. 9. 2008 18:10

    Přidejte vajíčko na tvrdo a kyselou okurku ..Výborné

  • Světlana
    Světlana |

    9. 12. 2006 21:16

    Pomazánku dělám, ale aby byla lehčí, část majonézy nahradím lžící-dvěma tvarohu.

  • Di
    Di |

    8. 12. 2006 19:41

    Pokud se rybičky pokrájí na kousky, přidá se cibule a také sterilovaný celer nebo cukína, ochutí se worchestrem, pepřem, cukrem a citrónem, je výsledkem dobrý salátek. Rybičky mohou být také v paprikovém protlaku.

  • Hana Zmrhalová
    Hana Zmrhalová |

    8. 12. 2006 19:27

    Místo majonézy používám pomazánkové máslo a vyšlehám ručním šlehačem. Dobré je přidat i pažitku. Je výborná i na chleba.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: