Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Myš

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek
    • cibule
    • žampiony
    • hořčice plnotučná
    • kmín
    • pepř mletý
    • sůl
    • grilovací koření
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáčku dáme olivový olej, na půlkolečka nakrájenou cibuli a naklepané kuřecí řízky, které jsme z jendé strany osolili, opepřili a potřeli plnotučnou hořčicí, z druhé strany posypali grilovacím kořením a kmínem. Do pekáčku dáme tou stranou, kde je hořčice dolů a dáme péci do trouby. Pečeme cca půl hodiny a poté, co cibule zeskolovatí a maso se zatáhne, podlijeme hnnečkem vývaru a dáme dopéci.
2
Podáváme s bramborovou kaší. Na talíři urovnáme maso, směs hub s cibulí a kaši polijeme šťávičkou z pekáče.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Věra
    Věra |

    10. 3. 2012 10:55

    :-) Ať čtu recept znovu a znovu, chybí mi tam ty žampiony...... A to se to jmenuje Kuřecí plátky na žampionech ....

  • silente
    silente |

    29. 9. 2011 10:39

    Vynikajicí a rychlé! :-)

  • Pavla Stodolová
    Pavla Stodolová |

    21. 2. 2009 10:28

    Včera jsem to vařila k obědu a je to opravdu moc dobré!!

  • Daniela Adámková
    Daniela Adámková |

    26. 3. 2008 16:58

    Vynikající !!! Místo žampiónů používám hříbky ve sladkokyselém nálevu. Dávám za jedna:-)

  • Myš
    Myš |

    1. 8. 2007 18:23

    No vidite - chybicka se vloudila ! Zampiony davam do pekacku k cibuli a maso na to.. Myslim, ze by sli i cerstve, nezkousela jsme to..

  • Anonym
    Anonym |

    31. 7. 2007 22:54

    Nejsem autorka, ale ty žampiony - já radši čerstvé - bych prostě osmahla na másle.

  • N. P.
    N. P. |

    31. 7. 2007 21:37

    A co s těmi žampiony, než se octnou na talíři?

  • Myš
    Myš |

    31. 7. 2007 10:53

    Už je tam díky :-)

  • Myš
    Myš |

    31. 7. 2007 10:30

    Posílala jsem i fotku :-) Došla Vám ?