Polévka z vaječné jíšky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: mexico.pedro1

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu osmažíme na tuku. Když je zelenina osmažená, přidáme mouku a dosvětla osmažíme.
2
Do takto připravené jíšky pak přidáme vejce, mícháme, jakmile ztuhnou, zalijeme je studenou vodou nebo vývarem, hodně metlou rozmícháme a polévku ještě krátce povaříme.
3
Nakonec podle chuti okořeníme a osolíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Hrubá mouka Mražená zelenina Nať Sůl Tuk Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: