Polévka bosenských lodníků

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: rusidi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g ryba
    • 1
      sůl
    • 1
      ks bobkový list
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks pórek malý
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks paprika červená a zelená
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 1
      ks citronová šťáva z
    • 1
      lžička petrželka zelená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykuchané a pečlivě omyté ryby nakrájíme na porce, zalijeme vodou a přidáme ostatní přísady. Vaříme do změknutí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.