Plněné žampiony IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony očistíme a oddělíme od hlaviček nožičky, které rozkrájíme nadrobno. Následovně na pánvi rozpustíme máslo a nožičky na něm tepelně upravujeme asi 5-10 minut, dokud se z nich nevypaří všechna voda, poté odstavíme. Poté k nožičkám vmícháme nasekanou petrželku, drobečky žemle, česnek se solí a dobře promícháme. Touto hmotou pak naplníme hlavičky žampionů, naplněné je poklademe na lehce pomaštěný plech a každou žampion ještě trochu zakápneme olejem. Následovně pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.
2
Po upečení hlavičky ozdobíme snítkami bylinek a ihned podáváme.
3
Vhodná příloha: italský chléb ciabatta.
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Máslo Olivový olej Pepř celý Petrželka Sůl Žampiony Žemle

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: