Pivovarská bašta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Marcela 1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g vepřová kýta
    • 3
      lžíce rostlinný olej 2-3
    • 100
      g kečup - jemný
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      dl pivo
    • 1
      ks cibule velká
    • 3
      ks pórek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, zprudka opečeme na oleji a zakapeme kečupem. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek, podlijeme a necháme 10 minut dusit. Potom přimícháme nakrájenou cibuli a pórek, dochutíme solí, podusíme a odstavíme.
2
Podáváme s brambory, rýží nebo těstovinami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hanz
    Hanz |

    3. 4. 2016 01:01

    Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)

  • Hanz
    Hanz |

    3. 4. 2016 01:01

    Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)

  • Hanz
    Hanz |

    3. 4. 2016 01:01

    Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)

  • Hanz
    Hanz |

    3. 4. 2016 01:01

    Bez porku to proste neni ono, miuloval jsem to uz jako malej a je to booooziiiii :)

  • Anonymous
    Anonymous |

    3. 12. 2013 20:14

    ##%~]~

  • Anonymous
    Anonymous |

    3. 12. 2013 20:14

    :-)/@

  • Roman Dymeš
    Roman Dymeš |

    11. 11. 2005 13:40

    Taky jsem neměl pórek.Výborný.

  • Kateřina R.
    Kateřina R. |

    17. 10. 2005 13:46

    výborné i bez pórku.dala jsem steril. fazole v tomatu.chutnalo celé rodině-což je u nás velká vyjímka :)