• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Atreyova Bašta
    Napište svůj komentář k receptu

    Atreyova Bašta

    autor: atrey
    0.0
    moje hodnoceni
    4.4
    hodnotilo: 14
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Atreyova Bašta
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        ks vepřová panenka
      • 3
        ks paprika
      • 3
        ks rajčata
      • 2
        ks cibule
      • 1
        ks pórek
      • 1
        lžíce hořčice
      • 1
        lžíce kečup - jemný
      • 1
        lžíce máslo
      • olivový olej
      • 1
        lžička grilovací koření
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka sůl

    Postup přípravy receptu

    1
    Panenku nakrajíme na nudličky, které dáme do větší mísy. Nakrájíme papriku, rajčata, porek, cibuli a přidáme k panence. Přidáme také hořčici, kečup, pepř, sůl a grilovací koření - vše podle chuti. Vše pořádně promícháme a vložíme do 4 dílu alobalu. Navrch dáme kousek másla, zakapneme medem a olivovým olejem. Pořádně zabalíme balíčky a vložíme na pekáč do vyhřáté trouby na cca 200 °C na 40 minut.
    2
    Můžeme k tomu použít jako přílohu třeba štouchané brambory, nebo záleží na vás.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Zapečená bašta

    Zapečená bašta

    Bramborová bašta - zapečená :-)

    Bramborová bašta - zapečená :-)

    Kroupová či pohanková bašta

    Kroupová či pohanková bašta

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Milan Husak
      Milan Husak | 12. 5. 2013 12:12

      Skvěly recept,jednoducha připrava,recept se da ruzne obmněnit,zaleží jen na fantazii,jako příloha štouchane brambory s petrzelkou,paráda.Olivovy olej je mozno klidne vynachat,maslo opravdu stačí 8-) 8-)

    • Venc
      Venc | 15. 12. 2012 16:45

      Taky jsem to dělal z plecka odřezků od ocásků, držel jsem se receptu až na kořeníčko malá obměna.Jak jsem si přečetl komentáře tak přidal brambůrky ( byly perfektní , chytily šmak ze sosu ).Jinak mně to žádnou vodu nepustilo..... :-) jenom chutná štávička O:-) O:-) O:-) O:-) .

    • ekrtek | 7. 6. 2012 12:24

      Dělala jsem to taky z plecka a chutnalo nám. Takové luxusní, chuťově lepší, míň pracné a zdravější lečo. Výhodou je, že všechno smíchám na jednu hromadu, dám do trouby a pak už se o to nestarám. Díky za tip.

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 10. 2. 2012 17:49

      Nás to moc nezaujalo. Panenky je škoda, opravdu to pouští dost vody... je to prostě taková plpka... myslím, že s tímto druhem masa se dá pracovat mnohem lépe.

    • Gaba
      Gaba | 16. 5. 2011 19:14

      :-X

    • Fanfan | 18. 11. 2010 08:52

      Velmi dobré, rychlé. Přidat brambory do alobalu je také dobrý nápad. :-)

    • Eva Kolčavová
      Eva Kolčavová | 27. 6. 2009 19:49

      Bylo to výborné, nakrájela jsem brambory a přidala je k masu do alobalu. Chutnalo i mému konzervativnímu manželovi.

    • Petule B.
      Petule B. | 13. 9. 2008 23:11

      Bašta dnes byla k obědu a opravdu nám chutnalo. Udělala jsem ji přesně podle receptu, jen navrch jsem vynechala olivový olej, máslo bohatě stačilo. Pustilo to hodně šťávy, až mi tekla z balíčků, příště asi vynechám rajčata a udělám malou obměnu ingrediencí (žampiony, trochu jiné koření a zeleninu). Jo, a jako maso jsem použila kýtu, klidně může být i plecko, také mi připadá panenky škoda. Panu Ludvíkovi děkuji za recept i inspiraci, nějak jsem na tuto alobalovou variaci pozapoměla a to by byla škoda.

    • Kamil Krybus
      Kamil Krybus | 6. 9. 2008 11:37

      Recept je pěkný, myslím si ale, že je na to té panenky škoda. Tutéž službu ti udělají správně nařezané nudličky z plecka či z dobrých ořezů.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hořčice Kečup - jemný Máslo Olivový olej Paprika Pepř mletý Pórek Rajčata Sůl Vepřová panenka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pórková polévka III.

    Pórková polévka III.

    Olejová bábovka s kakaem

    Olejová bábovka s kakaem

    Tvarohová štola

    Tvarohová štola

    Výborná kefírovka

    Výborná kefírovka

    Veganský banánový koláč

    Veganský banánový koláč

    Margot dort - lehoučký

    Margot dort - lehoučký

    Pečená dýně (velice chutná)

    Pečená dýně (velice chutná)

    Masové nudličky se sýrovým přelivem

    Masové nudličky se sýrovým přelivem

    Segedín s knedlíkem po našem

    Segedín s knedlíkem po našem

    Doporučujeme

    20 minut
    Sedlácký salát

    Sedlácký salát

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    29
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…
    23
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    23
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    22
    Babiččina zelňačka
    Babiččina zelňačka

    Zajímavé články

    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Deník Aha! 25.1.2021

    Deník Aha! 25.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Ženy.cz Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Nejoblíbenější zimní vzor? Kostka ve stylu lumbersexuálů i chalupářů!

    Maminka.cz Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Jsem v tom? Jak poznáte, že jste těhotná, i bez testu

    Reflex.cz Herečka Tereza Dočkalová: Taky jsem zvracela jídlo a byla na hranici bulimie, teď jsem čím dál větší feministka

    Herečka Tereza Dočkalová: Taky jsem zvracela jídlo a byla na hranici bulimie, teď jsem čím dál větší feministka

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Aspikové mističky
    Aspikové mističky
    Aténské citronové kuře
    Aténské citronové kuře
    Atlasovy řecké patates sto fourno
    Atlasovy řecké patates sto fourno
    Australská čokoládová buchta z červené řepy
    Australská čokoládová buchta z červené…
    Autíčka k snídani
    Autíčka k snídani
    Avignonský Rumpsteak s cibulí
    Avignonský Rumpsteak s cibulí
    • Recepty.cz
    • Atreyova Bašta
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí