Pikantní vepřové

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Gábina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřové maso popřípadě libový bůček - nakrájet na kostky
    • 3
      ks cibule
    • 1
      kg hlávkové zelí nakrájené na čtverečky
    • 1
      plechovka rajský protlak velký
    • 1
      špetka sůl
    • cukr dle chuti
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opéci cibule nakrájené na kostičky, přidat kostky masa a péci, až se maso zatáhne.Pak přidáme zelí a opět necháme trochu opéci. Nakonec zalijeme protlakem, osolíme a dusíme do měkka (v papiňáku 1/2 až 3/4 hod). Pokud je protlak příliš kyselý, přisladíme cukrem podle chuti.
2
Jako přílohu podávámě ryži nebo knedlík.

Komentáře k receptu

  • Andrea
    Andrea |

    8. 11. 2006 23:37

    Recept vyzerá celkom zaujímavo aj ked to nie je nic nové.Otázka: Preco sa nazýva pikantné?