Pestrý labužnický talířek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Před přípravou si uvaříme plátky uzeného jazyka. Na talíř vkusně upravíme nakrájený, vypraný hlávkový salát, doplníme plátky anglické slaniny, plátky kuřecího salámu, plátky vařeného jazyka a plátky sterilovaných žampionů.
2
Přizdobíme kolečky rajčat a čerstvých okurek. Přelijeme salátovou zálivkou. Nakonec ozdobíme řeřichou a petrželovou natí. Pak mužeme podávat s rohlíkem nebo chlebem.

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    4. 11. 2010 11:30

    No, relativně v pořádku, nechápu, proč je labužnický a talířek s velkým písmenem...když něco děláte, tak pořádně, prosím O:-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    4. 11. 2010 11:28

    Název v pořádku... a dál? :-S :'( :-X

  • Ladia
    Ladia |

    3. 11. 2010 16:27

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    3. 11. 2010 16:25

    Jen malá technická: jaký časový úsek je "hned"? :-D :-D :-\

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    3. 11. 2010 13:24

    Děkujeme za upozornění, dáme to hned do pořádku. :-) ;-)

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    3. 11. 2010 11:27

    Doufám, že i nadále bude nové recepty sledovat editorka. Tady jsou překlepy a hrubky :-\ :-S

Další doporučené recepty: