Pekingská polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: CatherineLau

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      l drůbeží vývar i z bujónu
    • 100
      g slepičí maso
    • 100
      g vepřové maso
    • 200
      g šunka
    • 100
      g bambusové výhonky lze nahradit tenkými plátky kedlubny
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks jarní cibulka
    • sůl
    • pepř mletý
    • rýžový ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostičky, hodíme do vývaru a zavaříme. Přidáme nakrájenou šunku a bambusové výhonky (kedlubnu), pepř, ocet, cukr a sůl a vaříme, až je maso měkké (sbíráme pěnu). Nakonec zavaříme rozšlehaným vejcem a nadrobno nasekanou jarní cubulkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: