• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Pečené vepřové plátky delikates
    Napište svůj komentář k receptu

    Pečené vepřové plátky delikates

    autor: Jitka 37
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 51
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pečené vepřové plátky delikates
    Pečené vepřové plátky delikates
    Pečené vepřové plátky delikates
    Pečené vepřové plátky delikates
    Pečené vepřové plátky delikates
    3fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 750
        g vepřová kýta
      • 2
        lžíce olej
      • 1
        špetka sůl
      • 4
        stroužek česnek
      • 1
        ks cibule větší
    • Na zálivku
      • 2
        lžíce rostlinný olej
      • 1
        lžíce sojová omáčka
      • 1
        lžíce worcestrová omáčka
      • 3
        lžíce kečup - jemný
      • 0,50
        lžička cukr
      • 1
        špetka mletá paprika
      • 1
        špetka pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

    Pečené vepřové plátky v debrecínském…

    Znojemské vepřové plátky

    Znojemské vepřové plátky

    Plněné vepřové plátky

    Plněné vepřové plátky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Kepsar | 29. 12. 2019 08:36

      Dělala jsem s vícekrát s různými přílohami..nejvíce nám chutná s kaší..

    • Jiří Kundrát | 14. 3. 2018 12:52

      Výborné, zařadil jsem si tento recept do kuchařky.

    • max
      max | 13. 12. 2016 12:59

      Ano, chuťově je to dobré, jen hodně mastné - udělala jsem někde chybu?

    • mejdylko | 4. 1. 2016 15:23

      Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

    • Deni
      Deni | 28. 11. 2015 18:24

      Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

    • Adéla
      Adéla | 9. 10. 2015 12:59

      Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

    • jenda77
      jenda77 | 16. 2. 2014 08:51

      Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

    • Jenda77
      Jenda77 | 16. 2. 2014 08:50

      Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

    • Kamilek77 | 17. 8. 2013 12:54

      Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox", neuvěřitelná mňamka ;-) a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

    • Maru
      Maru | 2. 6. 2013 13:25

      Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

    • jura
      jura | 20. 1. 2013 12:34

      tak se dilo zdařilo

    • jura
      jura | 20. 1. 2013 08:56

      mám to v troubě, tak uvidíme ;-)

    • jaran.terek
      jaran.terek | 30. 11. 2012 12:25

      Taky se mi to povedlo.Mooc dobré :-P

    • Lady Detox | 28. 2. 2011 12:55

      Taky sem udělala tento recept. Úžasný. Na popud přítele jsem přidala do zálivky lžíci hořčice a jsem ráda že sem ho poslechla. Jako přílohu sem zvolila očištěné brambory nakrájené na měsíčky, posypané kořením na americké brambory, osolené, opepřené a pečené spolu s plátky. Po upečení brambor sem je přelila zakysanou smetanou, smíchanou s bazalkou solí a papřem. Chrochteli sme blahem :-)

    • adulis | 21. 1. 2011 16:30

      :-$

    • Matej Beno
      Matej Beno | 14. 3. 2009 10:53

      Ako prilohu by som odporucil zapekane brambory

    • Jitka Klusová
      Jitka Klusová | 10. 12. 2007 17:36

      Záleží na troubě jak peče, ta moje dost rychle, takže peču ze začátku tak na 180 a pak stáhnu na 150, někdy přikryju alobalem, to když vidím, že maso rychle tmavne. A délka pečení podle druhu masa, prostě to zkouším vidličkou, jestli už je měkké. Odhaduji tak 45min. až hodinu.

    • p v
      p v | 10. 12. 2007 11:07

      Zatim neumim moc s troubou, na kolik vyhrata a jak dlouho se asi pece?

    • Alena
      Alena | 7. 8. 2007 15:41

      Moc nám chutnalo, podávala jsem s opečeným bramborem.

    • Anonym
      Anonym | 13. 11. 2006 17:59

      Zkuste k tomu brambůrky ala tuty.Skvělé

    • Zdeňka
      Zdeňka | 13. 11. 2006 13:49

      Hanko,já bych k tomu dala brambory,opečené brambory,americké brambory,event.hranolky.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:04

      Prosím, jaká se hodí příloha?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová kýta Worcestrová omáčka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pestrý zeleninový kotlík

    Pestrý zeleninový kotlík

    Chlebové placky

    Chlebové placky

    Velikonoční beránek - fofr

    Velikonoční beránek - fofr

    Játrová paštika IV.

    Játrová paštika IV.

    Gyros s tzatziky

    Gyros s tzatziky

    Hermelínové ranečky se zeleninou

    Hermelínové ranečky se zeleninou

    Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

    Křehký kokosový koláč s jablky -…

    Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

    Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

    Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

    Univerzální jednoduché těsto na…

    Doporučujeme

    40 minut
    Zeleninový boršč

    Zeleninový boršč

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    35
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    32
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Babiččina zelňačka
    Babiččina zelňačka
    28
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    28
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?

    Sledujte nás

    AHA.cz Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila!

    Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila!

    AHA.cz Pikantní tajemství oslavenkyně! Douglas sbalil Ivanku na sprosťárnu

    Pikantní tajemství oslavenkyně! Douglas sbalil Ivanku na sprosťárnu

    AHA.cz Deník Aha! 21.1.2021

    Deník Aha! 21.1.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Ženy.cz Kabáty jako symbol změny: Na které návrháře vsadily Jill Biden a Kamala Harris?

    Kabáty jako symbol změny: Na které návrháře vsadily Jill Biden a Kamala Harris?

    Maminka.cz Císařský řez není jednodušší a bezbolestná forma porodu, varuje porodník!

    Císařský řez není jednodušší a bezbolestná forma porodu, varuje porodník!

    Reflex.cz Lékař Hajdúch: O rozvolnění můžeme jen snít, epidemie tu bude ještě roky, Česko je ideální pro mutace

    Lékař Hajdúch: O rozvolnění můžeme jen snít, epidemie tu bude ještě roky, Česko je ideální pro mutace

    E15.cz Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Abecedazahrady Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Další doporučené recepty:

    Pečené vepřové koleno na zelí
    Pečené vepřové koleno na zelí
    Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
    Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
    Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
    Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
    Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
    Pečené vepřové plátky v debrecínském…
    Pečené zelí s dýní
    Pečené zelí s dýní
    Pečení pstruzi
    Pečení pstruzi
    • Recepty.cz
    • Pečené vepřové plátky delikates
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí