• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Patizonové karbanátky
    Napište svůj komentář k receptu

    Patizonové karbanátky

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 55
    doba přípravy: 20 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    Patizonové karbanátky
    6fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • sůl
      • 150
        g eidam sýr
      • 1
        ks vejce
      • 4
        lžíce hrubá mouka 3-4
      • strouhanka
      • 100
        g šunkový salám
      • 1
        ks patizony
      • olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Patizon a sýr nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájený salám, vejce, mouku, osolíme a dobře promícháme. Z hmoty tvarujeme karbanátky, obalujeme je ve strouhance a smažíme.
    2
    Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

    RADA: Vyzkoušejte také cuketové placičky!

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Dušené patizonové "zelí"

    Dušené patizonové "zelí"

    Patizonové nudličky s masem

    Patizonové nudličky s masem

    Karbanátky nebo sekaná s patizonem

    Karbanátky nebo sekaná s patizonem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Trimila | 20. 8. 2017 00:12

      Výborné bezmasé jídlo, moc chutnalo. Chválím a děkuji za recept. :)

    • Vašek
      Vašek | 11. 9. 2015 14:10

      Kombinovat lze s čímkoli,ale nastrouhaný patizon je třeba osolit a uvolněnou vodu vymačkat ;-)

    • Jitule
      Jitule | 24. 7. 2015 08:49

      Strouhala jsem na hrubém struhadle, místo šunk. salámu dala dva špekáčky a sýr jsem namíchala eidam + uzený eidam a soli dala méně a trochu dala Vegu /neboli Vegetu/. Vlastně to nachystala dcera..nechala do večera odstát a pak jsme jen obalily a smažily na gril. pánvi na ol. oleji. Výborné, těším se až zase uděláme další, určitě se dá patizon vyměnit za cuketu, jen se musí nechat víc "vykapat". Opravdu doporučuji.

    • Petra
      Petra | 13. 8. 2013 09:07

      Chci se zeptat ingredience jste strouhali na hrubém či jemném struhadle??? díky.

    • katka
      katka | 9. 9. 2012 22:42

      Perfektni recept! Jen jsem dala misto strouhanky mouku a pridala nasekany veprovy bok!

    • Arielka
      Arielka | 30. 8. 2012 12:08

      Právě jsem karbanátky dodělala a snědla :-) Dětem moc chutnalo. Dala jsem zauzený šunkový salám,nastrouhaný na hrubo přidala ždibec grilovacího koření a dětskou krupičku....nemělo to chybu... :-))))

    • Hanka
      Hanka | 28. 8. 2012 12:07

      úžasná záležitost,šunkový salam jsem nahradila mletýmkuřecím masem paráda,doporučuji

    • tchyňa Jaruna
      tchyňa Jaruna | 16. 9. 2011 12:29

      Dělala jsem několikrát, vždy výborné. Osvědčilo se mi nastrouhat patizon, posolit a nechat tak 10 minut stát. Potom vyždímat v rukách a teprve dodat ingredience.

    • pavle
      pavle | 27. 8. 2011 10:55

      ahoj taky díky za recept,mám na zahradě jeden patizon a děti mlaskaj až mají bole za ušima.

    • mlsounka
      mlsounka | 22. 8. 2011 13:06

      tchýně mi zase nabalila patizony a já už byla tak nešťastná co s něma dělat jelikož obalované mi je už nikdo nechtěl jíst dokud jsem neobjevila váš recept. Všichni se oblizujeme až za krkem je to skvělý a rychlý recept já ještě směs pořádně nakořenila a pokapala magim a je to vynikající děkuji za recept :-*

    • MUZEOLOG
      MUZEOLOG | 17. 2. 2011 21:03

      uz se tesim az zase bude patizon

    • Vlasta Smékalová
      Vlasta Smékalová | 3. 12. 2009 10:25

      Moc dobré teplé i studené - díky

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 17. 8. 2009 16:51

      Terezko, moc mi karbanátky chutnaly. Bála jsem se, že když je v tom sýr, aby se mi to nepřipalovalo, tak jsem část obalila ještě ve vajíčku a znovu ve strouhance, ale nebylo to potřeba. Vyzkoušela jsem i s kořením do mletých mas, co doporučuje paní Dana, určitě taky můžu. Díky za dobrý receptík. Ivana

    • Dana Minaříková
      Dana Minaříková | 4. 10. 2008 16:08

      Vynikající. Jen jsem přidala trošku směsi koření na mletá masa. Určitě udělám zase.

    • Dáša Janíková
      Dáša Janíková | 1. 10. 2008 12:52

      Tento recept jsem dělala už dvakrát, poprvé jsem měla těsto také dost řídké, ale nyní se z toho dalo krásně tvarovat a stačili mi přidat jenom 3lžíce mouky, ono fakt záleží na patizonu. Recept je vynikající - rodina si dobře pochutnala. Díky za něj

    • Tereza J.
      Tereza J. | 23. 9. 2008 18:33

      Dievčatá, ono záleží aj na veľkosti patizónu. Je dobré trocha nechať postáť asi 10 min, aby múka nabobtnala. Ak sa vám zdá hmota redšia, zahustite ovsenými vločkami, nie múkou a opäť chvíľu počkajte. Hmota má byť takú hustá, aby ste mohli tvarovať fašírky. Je ale samozrejme redšia ako keď robíte fašírky z mäsa.

    • Kamila Hejzlarová
      Kamila Hejzlarová | 23. 9. 2008 12:51

      tedy je to moc dobre, loupani ani strouhani nebylo tak hrozne jako brambory:),ale ta hmota je opravdu dost ridka, doporucuji hodne vyzdimat patizon, a i pote to bylo pomerne ridke... ale moc dobre.

    • Dana Křížová
      Dana Křížová | 30. 7. 2008 16:04

      Hmmm, tak to je dobrota!!! Pochutnali jsme si všichni včetně dětí! Dávám za 1. Mám jen dotaz, hmota má být tužší nebo řidší? Já měla řidší, nechtělo se mi do toho přidávat víc mouky, než bylo v receptu psáno. Sice to bylo pracnější vytvarovat, ale šlo to.

    • olina koblihová
      olina koblihová | 22. 7. 2008 12:58

      Toto je opravdu výborný recept celá rodina jsme si na tom pochutnali a to i můj manžel, který nesnáší zeleninu to shltnul a moc si pochutnal

    • Iveta
      Iveta | 23. 9. 2007 21:10

      Dostala jsem několik patizonů a jiný než smažený jsem nikdy nedělala, tento recept je bomba, moc nám chutnal a nikdo nepoznal že je z patizonu, ato jsem použila 3 kousky!

    • Miloslava Pulkertová
      Miloslava Pulkertová | 2. 9. 2007 17:25

      Je to výborný nápad, všem moc chutnalo a to ocenili i chlapi, kteří nejedí zeleninu. Jen jsem neměla doma salám, tak jsem přidala klobásku a místo mouky dětskou krupičku a s česnekem to nemá chybu.Opravdu výborné!!!

    • Kateřina Zapletalová
      Kateřina Zapletalová | 27. 8. 2007 21:03

      Při čištění a strouhání patizonu jsem si říkala naposledy :), ale nakonec jsme si moc pochutnali a příští týden udělám zas. Všem opravdu doporučuji.

    • Michaela Ballová
      Michaela Ballová | 2. 8. 2007 08:24

      Děkuji moc za recept, všem nám moc chutnal.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 30. 7. 2007 23:52

      Já dostala dva patizony a nevěděla co s nimi krom klasických řízků.Vyzkoušela jsem tuto karbenátkovou směs,která by mě asi nikdy nenapadla a musím říct,že to chutnalo u nás doma všem.:o)

    • Tereza J.
      Tereza J. | 30. 7. 2007 14:04

      Pani Marta, dobrý nápad, cesnak sa tam hodí. Vďaka za inšpiráciu:)))

    • Marta Davidová
      Marta Davidová | 30. 7. 2007 13:43

      Nám to moc chutnalo, přidala jsem ještě česnek a trochu majoránky

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Salámy a šunky Zelenina
    Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hrubá mouka Olej Patizony Strouhanka Sůl Šunkový salám Vejce

    Jak na bramborovou kaši

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřový jazyk na česneku

    Vepřový jazyk na česneku

    Kovářské kotlety

    Kovářské kotlety

    Káva Tiramisu

    Káva Tiramisu

    Pomazánka z makrely

    Pomazánka z makrely

    Olejové koláčky naší babičky

    Olejové koláčky naší babičky

    Zeleninové těstoviny - bezmasé

    Zeleninové těstoviny - bezmasé

    Hrnečková bublanina

    Hrnečková bublanina

    Mrkvovo-kedlubnové placky

    Mrkvovo-kedlubnové placky

    Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

    Jednoduché rajčatové těstoviny s…

    Doporučujeme

    120 minut
    Gulášová polévka

    Gulášová polévka

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Jak na bramborovou kaši

    Poslední sledované recepty

    38
    Skvělý domácí kváskový chleba
    Skvělý domácí kváskový…
    37
    Caesar wrap
    Caesar wrap
    34
    Milionářské řezy se slaným karamelem
    Milionářské řezy se…
    25
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš
    25
    Avokádová pomazánka
    Avokádová pomazánka

    Zajímavé články

    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

    Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

    AHA.cz Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO

    Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO

    AHA.cz Deník Aha! 18.1.2021

    Deník Aha! 18.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Ženy.cz Když zrovna nemáte čepici: Tyhle doplňky do vlasů jsou stále v kurzu!

    Když zrovna nemáte čepici: Tyhle doplňky do vlasů jsou stále v kurzu!

    Maminka.cz To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    Reflex.cz Zapomeňte na Ameriku: Ve Spojených státech se možná prosadí nové společenské uspořádání

    Zapomeňte na Ameriku: Ve Spojených státech se možná prosadí nové společenské uspořádání

    E15.cz Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Abecedazahrady Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Další doporučené recepty:

    Patizonová polévka s koprem a zakysankou
    Patizonová polévka s koprem a zakysankou
    Patizonová směs - bezmasá
    Patizonová směs - bezmasá
    Patizonová směs na topinky, tousty...
    Patizonová směs na topinky, tousty...
    Patizonové nudličky s masem
    Patizonové nudličky s masem
    Patizony zapečené s hermelínem
    Patizony zapečené s hermelínem
    Pavlišovský řízek
    Pavlišovský řízek
    • Recepty.cz
    • Patizonové karbanátky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí