Paprikové karbanátky na gril nebo pánev

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso - míchané nebo jen vepřové
    • 1
      ks červená paprika - drobně pokrájená
    • 1
      lžička mletá paprika sladká nebo pálivá, dle chuti
    • 2
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka z jedné žemle
    • 3
      lžíce voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso ochutíme sladkou nebo pálivou paprikou, grilovacím kořením, čerstvou červenou paprikou. Přidáme jemně nastrouhanou žemli, vejce a vodu, dobře propracujeme, případně ještě dochutíme solí. Z masové směsi uplácáme karbanátky, které grilujeme na rozpáleném grilu, grilovacích táckách nebo smažíme v pánvi s rozpáleným olejem.
2
Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem nebo s bramborovou přílohou.

Komentáře k receptu

  • Ročková
    Ročková |

    28. 11. 2012 20:36

    Dělala jsem smažené a byly výborné, na grilu si je dáme až tak za půl roku, ale s velkou chutí, protože grilujem moc rádi :-))

  • JK
    JK |

    28. 8. 2012 18:32

    Nic moc

Poslední navštívené:

Abecední seznam: