Orientální řízky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, rozložíme na misu, přičemž je dobře potřeme marinádou, kterou jsme pripravili z octa, soli, prolisovaného česneku, zázvoru, kmínu. Necháme v chladu přes noc odstát. Z vajec, mléka a strouhaného sýra uděláme těstíčko, ve kterém řízky obalujeme a smažíme z obou stran v oleji.
2
Podáváme s brambory, kaší nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    12. 5. 2006 07:09

    Normálny 8%, ale v poslednej dobe mám pocit, že ho u nás šudia, pretože keď si spomeniem na ocot pred pár rokmi, tak bol podstatne agresívnejší. Ak je ten váš ostý, dajte do marinády len 1 lyžicu, ochutnajte a podľa chuti buď ešte dodáte aj druhú alebo nie.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    12. 5. 2006 00:00

    To vypadá moóóc dobře.Maso se díky octu rychleji rozloží a nasákne kořením...mňam!To musím vyzkoušet.

  • Anonym
    Anonym |

    11. 5. 2006 20:32

    Da se to udelat s citronovou stavu misto octa:-))

  • luckymili
    luckymili |

    11. 5. 2006 17:09

    Terezo, prosím vás, jaký ocet používáte, není normální příliš agresivní?

Abecední seznam: