Okurkový salát s tuňákem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurku omyjeme, oškrábeme a nastrouháme na hrubším struhadle. Tuňáka necháme okapat a přidáme k okurce. Trochu osolíme, ale opatrně, tuňák je již slaný. Přidáme petrželku, olej, špetku papriky. Pokud chceme, přidáme jogurt. Promícháme, dodatečně pokapeme olejem a podáváme s celozrnnym pečivem jako samostatný chod.
2
Tuňáka můžeme použít jak ve vlastní šťávě, tak v oleji. Pokaždé ale slijeme a použijeme kvalitní panenský olivový olej.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Orina
    Orina |

    25. 4. 2014 15:06

    Výborný a osvěžující salátek. :-)

  • Jarka
    Jarka |

    30. 7. 2011 20:01

    Chutnal nám!

  • Mirka
    Mirka |

    24. 6. 2011 08:23

    Jsem moc zvědavá, nejdřív zkusím bez jogurtu, pak ho kdyžtak přidám.

Další doporučené recepty: