Neapolská játra

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra
    • rostlinný olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • pepř mletý
    • sůl
    • hladká mouka
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme plátky česneku. Játra nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji s česnekem. Poté játra opepříme, zakapeme kečupem a chvíli podusíme. Nakonec játra osolíme a posypeme sekanou petrželkou nebo pažitkou. Podáváme s dušenou rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anatéma
    anatéma |

    1. 2. 2008 11:51

    Játra doma skoro nemusíme, ale to bylo vynikající! Dělali jsme z drůbežích.

  • Martina S,
    Martina S, |

    22. 3. 2006 19:30

    Moc nám chutnalo.

  • Magdalena
    Magdalena |

    26. 11. 2004 18:25

    Rychlé, levné, výborné. Chutná i z drůbežích jater.

  • Martina Dvořáková
    Martina Dvořáková |

    19. 11. 2004 11:50

    Já také doporučuji, mělo úspěch.

  • Zdeněk Pitra
    Zdeněk Pitra |

    9. 7. 2004 13:29

    Opravdu výborné! Báječně jsme si pochutnali!Dopuručuji...