Námořnické maso II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • 750
      g vepřová plec
    • 250
      g kuřecí maso spodní, stehení
    • 4
      ks paprika různobarevné
    • 4
      ks cibule velké
    • 4
      ks nakládané okurky menší, nastrouhané
    • 5
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce sádlo
    • 1
      l pivo
    • oregáno
    • pepř mletý
    • chilli
    • rozmarýn
    • paprika - sladká
    • sůl
    • worcestrová omáčka
    • tabasco
    • kečup - ostrý
    • tmavý chléb nastrouhaný, na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené maso nakrájíme na proužky, nakrájíme cibuli, bylinky omyjeme a osušíme. Sádlo rozpustíme a maso na něm postupně opečeme.
2
Kuřecí - vyjmeme a odstavíme, vepřové vyjmeme a odstavíme, hovězí ponecháme a dusíme s cibulí, bylinami, solí, pepřem, sladkou paprikou a 1/2 l piva asi 1/2 hodiny.
3
Postupně přidáváme vepřové a kuřecí, nakrájené papriky na proužky. Podléváme pivem při dušení přidáváme postupně ingredience až dosáhneme vyvážené ostré - nikoliv pálivé chuti.
4
Asi po 1 hod a něco by maso mělo být hotové. Vyjmeme bylinky a zahustíme tmavým chlebem.
5
Přílohy chléb, rýže, knedlík, pečivo.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.