Naložená pikantní vejce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a uložíme do sklenice, kterou můžeme uzavřít. Připravíme si marinádu. Víno, ocet a sůl přivedeme prudce k varu. Pak zmírníme a vaříme cca 10 minut. Do horkého přidáme rozkrojené stroužky česneku, nakrájenou feferonku a koření. Nalijeme horké na vejce a necháme alespoň 24 hodin. Uchováváme v ledničce.
2
Vejce jsou kyselá a ostrá. Jsou výborná nakrájená na tenká kolečka na obložený talíř.

Komentáře k receptu

  • Gábina H
    Gábina H |

    20. 11. 2007 11:25

    Podobný recept tu je od Terezky J. pod názvem marinovaná vejce

  • Jana
    Jana |

    20. 11. 2007 09:26

    O něčem podobném slyším fakt prvně v životě a to mi není ani 20 ani 30.....Nemuselo by to ale být vůbec špatné, zl¨kusím připravit na silvestra, to se podobné pikatní mňamky hodí.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: