Masová česnečka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme a dáme do 1 1/4 litru vroucí osolené vody. Na mírném ohni vaříme asi hodinu. Během vaření několikrát sebereme vzniklou pěnu. Zeleninu očistíme, opereme, polovinu nahrubo nakrájíme a zhruba po 15 minutách přidáme k masu. Zbytek nakrájíme na kostičky, pórek na proužky, česnek na plátky. Polévku přecedíme, maso vyjmeme a necháme zchladnout. Na másle podusíme česnek a zeleninu, zalijeme polévkou a vaříme asi 5 minut. Maso vykostíme, zbavíme tuku, nakrájíme nadrobno a dáme do polévky. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Pórek
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 1. 2011 10:17

    ...doporučuji s houskovými nebo chlebovými krutony :-P ;-) a pažitkou nebo petrželkou pro oko.Výborné!

  • Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova |

    18. 1. 2011 09:11

    Tu určitě vyzkouším.

Abecední seznam: