Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky nebo kostičky, opepříme a jemně osolíme, dáme do misky. Přidáme zázvor, česnek, sojovou omáčku, olej a dobře promícháme. Přisypeme hrášek, promícháme a dáme do chladna alespoň na dvě hodiny proležet (nejlépe i přes noc).
2
V pánvi si rozpálíme trochu oleje, přisypeme maso s hráškem a za občasného promíchání zprudka smažíme zprudka do změknutí masa a dozlatova.
3
Podáváme s vařenou či smaženou bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.
4
Pokud máme rádi k masovým směsím sos, maso s hráškem po osmažením vydáme na talíř k hotové příloze (brambor, hranolky, čerstvé pečivo...) a do výpeku přidáme trochu vody (pár lžic), ve které jsme rozmíchali trošku Solamylu. Vše ještě na pánvi za stálého míchání provaříme, případně osolíme, opepříme či přidáme trošku sojové omáčky, česneku a směs na talíři hotovou šťávou přelijeme.